Lite kort om Walléns Design AB.....

Välkommen till Walléns Design, platsen där ditt smycke blir till en unik berättelse. Vi är stolta över att erbjuda handgjorda silversmycken i svensk design, skapade med omsorg, passion och glädje. Varje smycke bär på en egen historia och är skapat för att följa med dig genom alla livets tillfällen.

Vi strävar efter att erbjuda smycken av högsta kvalitet som är både hållbara och tidlösa. Hos oss hittar du något för alla smaker och stilar. Vårt mål är att skapa smycken som inte bara är vackra att bära, utan även speglar din personlighet och unika stil.

Våra änglar är speciellt laddade med en energi som sprider behag och harmoni. De är symboler för skydd och vägledning, och med deras närvaro vill vi ge dig en känsla av inre ro och frid. 

Våra smycken är inte bara accessoarer, de är en påminnelse om att vi alla bär på en inre styrka och att harmoni finns inom oss.

Vår vision sträcker sig längre än bara att skapa vackra smycken. Vi strävar efter att göra varje dag bättre genom att förmedla skönhet och estetik. Vi tror på kraften i glädje, energi och harmoni, och genom våra smycken vill vi inspirera dig att bära med dig dessa kvaliteter varje dag.


/Susanne WallénVår vision

Att göra dagen bättre med skönhet och estetik.

Med styrkan ur glädje, energi och harmoni!