Silverörhängen - Rondell

I lager.
Antal: 13

695 kr

Silverörhängen - Rondell

Dessa eleganta örhängen är designade som platta rondeller, vilket skapar en modern och stilren estetik. Designen är enkel men ändå iögonfallande, vilket gör dem till ett utmärkt val för både vardagsbruk och speciella tillfällen.
Tillverkade av äkta silver av hög kvalitet, vilket ger en hållbar och långvarig lyster. Den polerade ytan reflekterar ljuset vackert, vilket framhäver rondellernas unika form.
Med en diameter på 8-9 mm och en tjocklek på ungefär 4,5 mm, är dessa örhängen tillräckligt stora för att göra ett intryck men ändå tillräckligt diskreta för att inte ta överhanden i en outfit.
Deras lätta design gör dem bekväma att bära under långa perioder utan att orsaka obehag.
Den tidlösa och mångsidiga designen gör att dessa silverörhängen kan matchas med en rad olika klädstilar och passar kvinnor i alla åldrar.
Dessa silverörhängen kombinerar enkelhet med elegans, vilket gör dem till en mångsidig accessoar för alla tillfällen

Rondell: diameter 8 mm * tjocklek 4,5 mm, silverhänge 20 mm


Silver, en metall med många fördelar, är känt för att främja tålamod och uthållighet. Dess roll i alkemi är betydande, där det betraktas som en av de mest värdefulla metallerna. 

Det är djupt förknippat med känslor och känslighet och anses höja både känslighet och psykisk medvetenhet, vilket bidrar till en känsla av balans och lugn.

När det gäller personlig tillväxt, står silver för möjligheten att forma oss själva, att växa och utvecklas, samtidigt som vi behåller vår kärnintegritet. 

Detta gör silver till en kraftfull symbol för självförbättring och andlig utveckling.